Zunobri B1

Zunobri B1 verliest in regenachtig Friesland

De wedstrijd VKC/Oeterp – Zunobri B1 (sponsor Regiobank) was een ‘kleddernatte’ wedstrijd waarin ons team gedoopt werd in een rood tenue. Beide teams begonnen sterk, waarbij het eerste punt werd gescoord door VKC uit een vrije bal. Snel hierna volgde het 2-0; een kansje van VKC.

Maar ons team liet het er niet bij zitten en Sanne maakte er met een mooi kansje 2-1 van. Enkele ogenblikken later scoorde Sanne de gelijkmaker; een doorloopbal.

Het volgende punt was ook een doorloopbal, maar dan ten voordele van VKC. De spelers van beide teams raakten langzamerhand uitgeput, waarin de regen en een nogal gladde bal een rol speelden. Het volgende punt was een schot, de 5-2.

Maar terugkomend maakte Sanne een prachtige goal en was de stand 5-3. Hierna werden achtereenvolgens de 6-3 en de 7-3 gescoord. 2 schoten tegen. VKC leek niet meer te houden toen ook de 8-3 gescoord werd; het derde schot op rij.

Om het voordeel lichtelijk onze kant op te brengen scoorde Annabelle een mooi afstandsschot. Toen de 9-4 viel, deden onze doorweekte spelers nog een poging tot overwinning; een doorloopbal van Matthijs kwam door de korf, waarbij de stand kwam op 9-5.

Als afsluiter maakte Nienke nog een mooi schot, wat de eindstand bracht op 9-6. Samenvattend was de wedstrijd een wedstrijd van regen, regen en nog eens regen.