Zunobri B1

Sterke wedstrijd Zunobri B1

Het was een wedstrijd in het verre Schoonoord die helaas in ons nadeel was. Ons team, gesponsord door Rabobank, werd deze wedstrijd in een rood shirt gedoopt, gezien SDO dezelfde kleuren shirts had. Toch handig, die extra shirts!

De wedstrijd werd begonnen met een afstandschot tegen Sanne, maar Nienke liet het er niet bij zitten en scoorde de 1-1, eveneens een afstandschot. Vervolgens werd er een strafworp genomen tegen Merel, en die werd gescoord. De 3-1 volgde snel; een afstandschot tegen Allard.
Later scoorde Lisanne een afstandschot, de stand brengend op 3-2. De jongste van ons team, Renzo, scoorde vervolgens de 3-3 vanaf afstand. Het leek een beetje een ‘afstandschot wedstrijd’ te worden. En toen ging de 4-3 door de korf, tegen Sanne.

Later (of het na de pauze was weet ik niet zeker) Werd de 6-4 gemaakt; een stafworp tegen Bram. In een poging om het voordeel onze kant op te trekken scoorde Matthijs een afstandschot en was de stand 6-5. Maar (je ziet het al aankomen) de 7-5 werd toch gemaakt, in de vorm van een doorloopbal tegen Bram. Het laatste punt van de wedstrijd was een afstandschot tegen, de 8-5 was een feit.
De wedstrijd eindigde niet zo mooi voor Renzo; hij verstapte zich en verstuikte zijn enkel, maar dat werd opgevangen door Nienke, die op wissel stond. Maar dit had verder geen invloed op de eindstand: 8-5. Samenvattend was dit een wedstrijd van afstandschoten, strafworpen en een nare blessure.