Zunobri E1 gaat steeds beter!

Nadat de geplande wedstrijd aan het begin van het seizoen niet was doorgegaan wegens te veel water op het kunstgras van Winsum, was op 21 oktober de herkansing.

Het E1 team (Imme, Kim B., Lara, Stan, Tess, vandaag helaas zonder Kim W.) is duidelijk gegroeid in hun eerste wedstrijdseizoen onder leiding van hun coaches Loes en Sharon! Het verdedigen gaat steeds beter en vandaag waren er ook een paar mooie aanvallen richting de korf van de tegenstanders.

Ballen werden deze keer meerdere keren onderschept, het naast-stappen en het gooien naar vrije team leden gaat steeds beter.

Stan gooide een aantal hoge ballen naar Tess die ze met haar lange armen telkens netjes uit de lucht greep. Imme onderschepte de bal, zodat ZuNoBri weer bal bezit kreeg. Lara liep voordurend vrij, en kreeg ook een paar keer de bal door goed te verdedigen.

Er was zelfs een worp op korf door het Zunobri E1 team. Kim had helaas veel last van de kou, maar heeft ook goed verdedigd en vrijgelopen. De meer ervaren tegenstanders van DWA/Argo wisten slechts 3 keer door de verdediging te komen, en de eind score was 3-0. Goed gedaan E1, het gaat steeds beter!