Start zaalcompetitie Zunobri E1

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de start van de zaalcompetitie. De E1 startte in hun prachtige shirts van sponsor Land schoenmode tegen een bekende tegenstander, DWA/Argo E1. Daardoor wisten ze goed wat hen te wachten stond: een tegenstander die door goed vrijlopen en snel overgooien makkelijk tot score komt. En ook deze keer ging dat ze goed af. Alhoewel Kim, Kim, Imme, Stan, Tess en Lara heel goed stonden te verdedigen had DWA niet veel kansen nodig om tot scoren te komen. De wedstrijd eindigde dan ook in 0-6. Tess bracht de stand op het laatste nippertje nog bijna op 1-6, maar helaas ging de bal maar net naast. De strafworpenreeks wist Zunobri wel op gelijke stand te houden. Door een doelpunt van Lara werd het 1-1.
Christiaan liet wederom het belang zien van een goede scheidsrechter bij de kleinere spelers. Met veel geduld legde hij alle spelregels uit en stuurde de spelers steeds weer de goede kant op. Zo leren de spelers iedere wedstrijd steeds weer een beetje meer.
En tot slot mijn complimenten aan alle ouders en opa’s en oma’s die er iedere wedstrijd weer bij zijn. Het is goed te zien dat er zoveel steun is voor deze beginnende spelers.

20171111 143411