Suikerbrodenactie

Suikerbrodenactie

Dinsdag 12 december 2017

image001

Beste Leden

De jaarlijkse suiker broden actie komt er weer aan. Deze actie is van groot belang om ons financieel plaatje rond te krijgen.

Deur tot deur verkoop

We verwachten dat iedereen vanaf groep 6 tot en met de Midweek meehelpt. (Jonger kinderen mogen ook helpen onder begeleiding van een ouder lid of een ouder).Want vele handen maken licht werk!!! We gaan in groepjes de straat op. Als je niet kunt laat dat dan weten per mail. Voor ieder groepje heb ik een ouder of volwassen lid nodig met een auto om de suiker broden te vervoeren. Laat even weten of je mee kunt helpen.

Voor verkoop

Naast de verkoop aan de deur gaan we ook dit jaar weer werken met deze intekenlijst, klik hier. Maak je familie, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen (en eten) van een heerlijk suikerbrood en laat ze de intekenlijst invullen. Lever de lijst voor vrijdag 8 december in (of geef het aantal door per mail) zodat ik het totale aantal broden kan door geven aan de bakker. Als je met je lijst van te voren in je eigen straat langs de deuren gaat. Laat dan weten welke straten je hebt gedaan, dan sturen we daar geen groep je meer heen op dinsdag.

Klik hier voor de digitale intekenlijst

We hebben ook weer een 12 tal chauffeurs nodig om met de broden en verkopers naar een bepaalde wijk te rijden. Dus als je auto hebt en kunt helpen op deze avond, geef het door aan Sytse of Yvette.

De suikerbroden komen net als vorig jaar van bakkerij Leistra. De prijs in de voorverkoop is € 3,50 per stuk en 3 voor € 10,00 (je kunt ze prima invriezen).

Tot

Dinsdag 12 december

Verzamelen tussen 17.30 uur en 18.00 uur in het ’t Thuusvak.

Voor de liefhebber is er soep en brood!

Verkoop vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Alvast Bedankt!

Sytse, Yvette & Rinke

suikerbrood@zunobri.nl