Sponsor mogelijkheden KV Zunobri

Shirt- en/of trainingspaksponsor:

Een drie jarig contract, het eerste jaar betaald u de kosten van de shirts en/of trainingspakken inclusief het bedrukken van uw logo en de logo van de korfbal club. Het tweede en derde jaar betaald u jaarlijks een bedrag van 150 euro.

Korfsponsor:

 Een drie jarig contract, het eerste jaar betaald u de kosten van 2 korven met twee sticker logo’s per korf. Het tweede en derde jaar betaald u jaarlijks een bedrag van 150 euro.

Bordsponsor (groot):

Een drie jarig contract, het eerste jaar betaald u de kosten (150 euro) van het bord (afmeting bxh 244x61cm), deze wordt langs het korfbalveld geplaatst. Het tweede en derde jaar betaald u jaarlijks een bedrag van 150 euro.

Bordsponsor (klein):

Hiervoor willen we een bord laten maken waar meerdere sponsoren op afgebeeld kan worden zodat het jaarlijks bedrag omlaag kan. Het is een soortgelijk bord wat we al in ons bezit hebben. Op dit bord kunnen ongeveer 15 sponsoren geplaatst worden, de productie hiervan gaat pas door als we minimaal 10 sponsoren hebben

Een drie jarig contract, het eerste jaar betaald u de kosten (50 euro) van het maken van uw logo (afm 20x20cm) op een sticker met een deel van het bord, deze wordt bij de zaalwedstrijden in de sporthal neergezet en bij de veldwedstrijden bij het clubgebouw neergezet. Het tweede en derde jaar betaald u jaarlijks een bedrag van 50 euro.

 Club van 50:

Een drie jarig contract, het eerste jaar betaald u de kosten (50 euro) van het maken van een sticker met uw naam erop en een deel van het bord. Dit bord komt te hangen in het clubgebouw Het tweede en derde jaar betaald u jaarlijks een bedrag van 50 euro.