Scheidsrechters en coaches opgelet!

Scheidsrechters en coaches opgelet!

ZUIDHORN – Door de nieuwe speelgerechtigheid en diverse andere reglementswijzigingen moeten scheidsrechters en coaches nu goed opletten!

Onlangs waren er nieuwe wijzigingen ook op onze website gezet over spelregelwijzigingen. Dus daar moet opgelet worden maar er is nog meer. 

  1. Door die speelgerechtigheidswijzigingen moeten coaches en scheidsrechters heel goed de exacte in en uitwisseltijden noteren als men wil dat bepaalde spelers ook lager uit komen. Scheidsrechters moeten opletten dat het eerlijk gebeurd natuurlijk, zowel van de eigen als van de uitploeg. 
  2. De coaches en scheidsrechters moeten ook hierop letten. Sinds dit seizoen is het verplicht dat als er jongens in een team zitten, deze evenredig over de vakken verdeeld dienen te worden. Dus 2 jongens, dan dus in elk vak 1. Dus ook als er 1 jongen van die 2 nog op de kant staat, die mag alleen in het vak waar geen jongen zit. Bij oneven ook dan mogen deze allen niet bij elkaar in een vak staan maar zoveel mogelijk verdeeld over beide vakken. 

Lees ook Wijziging spelregels op onze site.

TC, Scheidsrechtercoordinator en Wedstrijdsecretariaat. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram