Goed optreden Zunobri 2 net niet genoeg voor de winst

Na meer dan 10 jaar heeft Zunobri weer een 2e seniorenteam. Het team bestaat uit een mix van spelers die vorig jaar in de junioren, midweek en 35+ groep speelden.

De eerste wedstrijd werd gespeeld in Oostwold tegen KVW’22. Na de instructies van coach Anne Wiersma schoot Zunobri uit de startblokken. Door goals van Yoram Birza, Marloes Eilander en Arike Veldman stond het al snel 0-3. Op dat moment begon ook KVW’22 met scoren en ging het gelijk op. Toen de scheidsrechter floot voor de rust stond er 5-5 op het scoreformulier.

In de rust werden enkele tactische tips gedeeld. De 2e helft werd geopend door een goal van aanvoerder Willem Pera. Ook KVW’22 wist de korf te vinden. Het waren Rolf Pera en Willem Pera die Zunobri in de race hielden met hun goals. Bij 10-10 naderde het einde van de wedstrijd. Helaas was het KVW’22 die nog één keer wist te scoren. Eindstand 11-10.
Na afloop overheerste tevredenheid over het spel en het plezier om samen te spelen als 2e team. Volgende speelt Zunobri 2 thuis om 13.50 uur.

Door: Willem Pera