Mooie heropening van het “Matthijs Slager veld” bij Zunobri

Mooie heropening van het “Matthijs Slager veld” bij Zunobri

ZUIDHORN – Voor de zomervakantie begon de gemeente met het vernieuwen van het inmiddels 20 jaar oude kunstgrasveld van de K.V. Zunobri, en overigens van meer sportclubs in de gemeente. De heropening moest feestelijk worden.

Zaterdag 14 september was de eerste thuisspeeldag dat er gespeeld kon worden op het geheel nieuwe kunstgras.
Er ligt een prachtig mooi nieuw kunstgrasveld waarbij goed rekening is gehouden met de ligging van de kleinere pupillen velden waar ook lijnen van zijn aangebracht.

Bestuur en andere commissies hadden de handen in één geslagen om een mooie heropening van het “Matthijs Slager-veld”. Dus ook de voormalig voorzitter naar wie het veld vernoemd is, was met zijn vrouw aanwezig. Ook dit keer had hij een actief aandeel in de totstandkoming van het vernieuwde veld.

Wethouder Stomphorst van de gemeente Westerkwartier waar Zunobri onder valt, zou het veld openen. Hij nam prachtig weer mee, met een mooi zonnetje.
Secretaris Sietse Henstra hield een welkomstwoordje waarna de wethouder benadrukte hoe belangrijk sporten is, en hoe mooi alle drukte en gezelligheid is.
Daarna mikte de wethouder die ook banden heeft met korfbal, na een paar schoten een mooie strafworp door de korf.

Onder luid applaus van het ruim opgekomen publiek, werd daarmee het veld officieel geopend en kon ook Matthijs Slager tevreden toezien hoe Zunobri duidelijk nog steeds leeft waar het kunstgrasveld een aandeel in heeft.

Direct daarna speelde Zunobri C1 en won haar wedstrijd. Een mooie morgen had daarmee een prachtige opening gegeven voor de rest van de dag. Daarmee kan Zunobri weer eens 15 jaar genieten van een vernieuwd veld.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram