Ouders: helpen jullie met kleine en grote taken?!

Ouders: helpen jullie met kleine en grote taken?!

Beste ouders,

Net als bij elke sportverenging is Zunobri afhankelijk van vrijwilligers die de club draaiend houden.  Bij Zunobri hebben we het geluk dat we aantal sterke en enthousiaste vrijwilligers hebben die heel veel oppakken in een aantal commissies.  Deze mensen zijn daarnaast vaak ook trainer of begeleider van een van de jeugdteams. Om deze mensen te ontlasten hebben we jullie hulp nodig om de commissies te versterken met een aantal uitvoerende taken. Zodat de trainers en coaches zich maximaal kunnen richten op de sportieve ontwikkeling van jullie kinderen en verder groei van Zunobri.

We willen jullie daarom op 8 oktober, tijdens de training van jullie kinderen, informeren over de verschillende taken die per commissie moeten worden gedaan. Namens elke commissie zal er iemand aanwezig zijn om toe te lichten waar behoefte aan is, hoeveel tijd dit kost. Het kan een eenmalig actie zijn zoals ondersteuning geldwervingsacties, onderhoud aan de kantine tijdens nl-doet, of voor een langer periode zoals het mee draaien in het kleedkamerschoonmaak of kantine rooster.

Ook het bestuur is aanwezig. Zoals aangekondigd zal het voltallige bestuur aftreden op de komende ledenvergadering. We willen de gelegenheid te geven aan een fris nieuw bestuur om het over te nemen. Mogelijk is hier een rol voor jou weggelegd. Dus laat je informeren door het huidige bestuur. (Het is een kleine vereniging dus de belasting van een bestuursfunctie valt reuze mee.)

We vertrouwen erop dat we met uw hulp kunnen zorgen de essentiële ondersteuning die de vereniging nodig heeft, nu en in de toekomst. Daarnaast hopen we ook dat ouders en leden elkaar beter leren kennen en zich meer betrokken voelen bij onze mooie en gezellige vereniging. Uiteindelijk is de vereniging van ons allen.  

We hopen dat we jullie op 8 oktober zien in ons Thuusvak tijdens het trainingsuur van jullie kind(eren).

Tot dan,

Het bestuur
secretaris@zunobri.nl

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram