Zunobri 2 speelt Waterpoort van de mat

ZUIDHORN – Zaterdag 14 september stond voor Zunobri 2 de 2e wedstrijd op het programma tegen ook het puntloze De Waterpoort 2 uit Sneek.

Zunobri 2 kwam goed uit de startblokken door twee afstandsschoten van Willem werd het 2-0. Na een mooie doorloopbal van Allard 3-0 was het Daphne die met een omdraai de stand op 4-0 bracht. Gaandeweg de wedstrijd was te zien dat de verdediging van Zunobri 2, in beide vakken, stond als een huis. Na de 5-0 Sytse en 6-0 van Willem was het duidelijk dat er voor De Waterpoort 2 niks te halen was in Zuidhorn. De wedstrijd ging de rust in met de stand van 7-0 door Allard met een schot van achter de korf.

Na het fluitsignaal van de goed leidende Matthijs Slager begonnen beide teams aan de tweede helft. Zunobri 2 ging verder met scoren door afstandsschoten van Wietse en Willem en een doorloopbal van Anniek bracht de stand op 10-0. Halverwege de tweede helft scoorde De Waterpoort 2 eindelijk het eerste doelpunt 10-1. Na 11-1 en 11-2 liep Zunobri 2 uit naar 14-2 door Sytse (afstandsschot), Wietse (klein kansje) en Daphne (strafworp). Na wat doelpunten over en weer door onder anderen van Willem, Arike en een mooie afstandsschot van Zahra was het Marloes die de eindstand bracht op 18-5.

Volgende wedstrijd van Zunobri 2 is de thuiswedstrijd op 21 september om 13:50 tegen Deinum 2.

Door: Daphne Huizing