Zunobri 2 neemt toch een beetje revanche

ZUIDHORN – Op deze frisse en winderige zaterdag 28 september, met afwisselend zon en regenbuien, speelde Zunobri 2 de tweede wedstrijd tegen KVW’22. De eerste wedstrijd werd nipt verloren met 11-10, dus tijd om nu revanche te nemen. Met Stefan als vervangende coach ging  Zunobri  gemotiveerd van start.

Zunobri had in het begin een beetje moeite om het gat van de korf te vinden en met de zuiver schietende heren van KVW werd er al snel tegen een 0-3 achterstand aangekeken. Gelukkig haalde Daphne Zunobri van de 0 af met een mooie doorloopbal. Daarna werd het nog even 1-4, maar dit was het laatste grote gat. Door doelpunten van Arike, Rolf, Willem, Wietse en Zahra ging Zunobri met een 7-6 voorsprong de rust in.

Na rust ging het weer op gelijke voet verder en leek het een herhaling te worden van de eerste wedstrijd. Topscoorder Rolf maakte weer een aantal mooie doelpunten en door een strafworp van Yoram werd het zelfs 12-10 en leek het even heel positief af te gaan lopen. Maar ondanks de creatieve wissels is de wedstrijd geëindigd in een gelijkspel van 12-12. Toch maar mooi een punt binnengehaald! Met dank aan Stefan voor de coaching.

Door: Marloes Eilander