Zunobri ook tegen MN en W puntloos

Zunobri ook tegen MN en W puntloos

HIJUM – Nog twee wedstrijden op het programma, vandaag is het MN en W 1. Voor de vijfde keer dit seizoen treffen beide ploegen het met het weer. Dat is zeker niet altijd het geval in de najaarscompetitie.

Tijdens de thuiswedstrijd wist Zunobri gelijk de voorsprong te pakken, maar MN en W wist steeds beter in de wedstrijd te komen en met een hoger rendement was het een 11-18 verlies voor de ploeg uit Zuidhorn.
In Hijum is het MN en W die de voorsprong pakt. Aan de andere kant is het Thomas Wijtsma die de 1-1 scoort, 2-1 MN en W, Janneke van Hielkema de 2-2. Beide ploegen zijn gelijkwaardig aan elkaar in de beginfase.
MN en W pakt de voorsprong terug met de 3-2 en weet dan daarna ook de 4-2 binnen te leggen. Fred Pera verkleint de voorsprong van afstand. Opnieuw twee doelpunten van MN en W en dan is de achterstand drie doelpunten.
Manon Brander schiet van afstand de 6-4 binnen, 7-4 voor MN en W. Zunobri krijgt wel meer grip in de verdediging en weet de aanvallen van MN en W te beperken tot slechts één schot. Tijd om zelf te gaan scoren. Stefan Steenbergen schiet de 7-5 binnen, Simone Veenstra de 7-6 en Zunobri is weer helemaal terug in de wedstrijd.
De 8-6 valt binnen voor MN en W en Fred maakt zijn tweede voor de 8-7, 9-7, 9-8 van Yoram die de bal beheerst binnen legt. Gevolgd door het rustsignaal.
De tweede helft kan Zunobri het niet meer bolwerken. MN en W is de duidelijke winnaar en met een stand van 18-12 is het einde wedstrijd.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram