Spannend potje pakt goed uit voor Zunobri D2

Met een aangenaam zonnetje start de wedstrijd in Schoonoord met Alexander, Ilya, Thijmen, Maurice en Simone. Zunobri D2 heeft er zin in en start direct met een 1-0 score door Ilya in de 1e minuut. Zunobri verdedigt scherp en speelt goed samen. Doorloopballen van de tegenstander krijgen geen kans. Zunobri weet wel kansen te creëren, waardoor Ilya scoort en Alexander een doorloopbal weet mee te pakken. In de tweede kwart wordt het even spannend, want het tempo bij tegenstander gaat omhoog:  1-3, en vervolgens 2-3 door een doorloopbal van SDO.
Alexander weet het tij te keren: 2-4 na een 2e rebound. Daarmee heeft hij de pizza voor de dag mooi verdiend. Het water loopt sommigen al in de mond, maar de gesprekken over pizza moeten even wachten tot na de wedstrijd om het team scherp te houden. Dat lukt: Alexander scoort ook de 2-5 met een voorzet van Simone.

In de tweede helft blijven de teams aan elkaar gewaagd. Mooi spel van beide en veel actie over het veld. SDO scoort knap de 3-5 uit een
afstandsschot. Het wordt nog spannend wanneer SDO vervolgens ook de 4-5 weet te scoren. Zunobri herpakt zich goed. De verdediging komt daarna weer helemaal op orde. Voor de derde kwart instrueert Yoram het team om nog even alles te geven.

Nu krijgt Simone kans om te scoren: 4-6. Maar de 5-6 door SDO maakt het toch weer erg spannend… Gelukkig scoort Simone nog een keer: 5-7. Simone doet nog een aantal schoten, maar de bal wil er telkens net niet in. Gelukkig lukt het de voorsprong vast te houden, met goede concentratie tot de laatste seconde.